LeoVegas hestevæddeløb

Nu kan du oddse på LeoVegas hestevæddeløb

Vil du i gang med at oddse på hestevæddeløb? Så kan du gøre det hos LeoVegas. Du kender måske allerede LeoVegas som siden, der udbyder en masse forskellige spillemaskiner, bordspil og kortspil. Men LeoVegas er skam meget mere end bare det! Det er nemlig også en side, hvor du kan finde en masse sportsgrene, som du kan oddse penge på. LeoVegas har nemlig både et online casino samt er en dansk bookmaker. Du kan derfor finde alverdens sportsgrene på en af deres sider, som du kan odds på og herved tjene nogle ekstra lommepenge, hvis du gerne vil det.
Det lyder måske lidt mærkeligt med hestevæddeløb. Men rent faktisk er det et af de nyeste tiltag hos LeoVegas, som du også kan få glæde af.

Du kan nemlig lige nu oddse penge på hestevæddeløb hos LeoVegas, hvis du har lyst til det. Hvis ikke – jamen så finder du skam bare en anden mere passende sportsgren til dig. Men hvorfor kan du så lige pludselig spille på hestevæddeløb hos LeoVegas, når nu du for eksempel har kunne oddse på fodbold, håndbold og badminton i lang tid hos LeoVegas? Det er der selvfølgelig en rigtig god grund til. Det er ikke bare fordi, at LeoVegas har været hverken langsomme i optrækket eller ikke følt hestevæddeløb var noget for deres side. Det er nemlig, fordi at de slet ikke har haft mulighed for det på grund af den danske lovgivning. Der har nemlig i mange år været monopol på hestevæddeløbsspil for penge i Danmark, så derfor måtte LeoVegas ikke tilbyde det. Dette monopol er ophævet fra 2018, så nu er det derfor en mulighed for LeoVegas at have hestevæddeløb på deres side – og den mulighed må man da nok sige, at de har taget lige med det samme. Og det er da kun godt, da det giver dig som spiller nogle muligheder, som du slet ikke havde før i år. Og det er kun rigtig spændende, synes du ikke det?

leovegas hestevæddeløb

Spil hos LeoVegas

Få en velkomstbonus til LeoVegas hestevæddeløb

Hvis du gerne vil have lidt mere held oveni dine spil, så skal du sørge for at få en velkomstbonus, når du skal i gang med at oddse på hestevæddeløb hos LeoVegas. En velkomstbonus kan være din lykkesmed lige på en dag, hvor du ikke selv har lyst til at bruge en masse penge eller måske ikke har nok på bankkontoen til at bruge en masse penge på det. Men hvad kan du så få af velkomstbonus hos LeoVegas? Først og fremmest skal du huske på, at du kun kan få en velkomstbonus, hvis du ikke allerede har en konto på deres side. Derudover er der kun en velkomstbonus pr. husstand. Dette betyder, at hvis din mor, far, bror, søster, kærester eller partner har en spillekonto og brugt velkomstbonussen, så kan du desværre ikke få den også. Men lad os nu bare regne med, at du selvfølgelig kan få fat i en velkomstbonus til LeoVegas hestevæddeløb.

Hos LeoVegas kan du få følgende velkomstbonus:

– 100 % bonus på op til 500 kroner på første indbetaling til spillekonto.

Hvis du skal have fat i denne bonus, så gælder den kun på din første indbetaling. Derudover skal du bruge den på en mobil enhed, hvilket betyder, at du ikke kan bruge den på din computer. Sidst men ikke mindst har du et ”freebet” til odds på minimum 1.50. Dette skal du være klar over, inden du får bonussen og bruger den på LeoVegas hestevæddeløb.

Sådan kommer du i gang med LeoVegas hestevæddeløb

Hvis du vil i gang med LeoVegas hestevæddeløb, så kan du rent faktisk komme det rigtig nemt og hurtigt. Du skal selvfølgelig starte med at oprette en spillekonto, medmindre du allerede er på siden og er godt kørende. Når du har gjort dette, skal du indbetale penge på din konto samt huske at få fat i velkomstbonussen på siden. Herefter skal du klikke dig ind på LeoVegas Sport, hvor du kan finde en kategori med hestevæddeløb. Nu du har fundet dette, er du klar til at spille på LeoVegas hestevæddeløb. Find det løb, som du allerhelst vil oddse på og mener, at du sagtens kan tjene lidt penge på. Det vil i hvert fald være bedst at vælge et løb, som du føler dig mest sikker på til at starte med, da det måske kan give dig nogle penge, som du også kan spille for igen og igen.

Nu er du klar til at oddse på LeoVegas hestevæddeløb. Det var da slet ikke så svært, var det vel?

Tilbage til indholdsfortegnelsen

Få hjælp til LeoVegas hestevæddeløb

Det behøver ikke være hverken besværligt eller noget at oddse på LeoVegas hestevæddeløb. Men hvis du allerede skulle komme ud i nogle ”problemer” eller have et spørgsmål, så kan du kontakte LeoVegas’ support og kundeservice. Her kan du få hjælp alle ugens dage hele døgnet rundt. Du skal derfor ikke sidde og vente i flere timer på, at der kommer en medarbejder på arbejde, som kan hjælpe dig videre med dit spørgsmål. Hvis du har en favorit måde at kontakte kundeservice på, så vil du elske LeoVegas. Her kan du nemlig selv vælge, om du vil skrive en mail, ringe eller skrive via deres live chat på siden. Spørg ind til LeoVegas hestevæddeløb, bonussen, oddsene med mere og få svar på det hos LeoVegas. Det er slet ikke besværligt med LeoVegas hestevæddeløb!

Spil hos LeoVegas